Η Εταιρεία

Καλώς ήλθατε στο Signare – Τσάντες & Αξεσουάρ!

Η εταιρεία μας, Maraskino – ΑΦΕΣ Καλλιονίδη ΟΕΕ, διαλέγει για εσάς και σας προσφέρει υπέροχες συλλογές design και αξεπέραστα concept διακόσμησης και αξεσουάρ από το 1962. Με χαρά αναλάβαμε την αποκλειστική παρουσίαση της Signare Tapestry για την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς σπάνια μία collection συνδυάζει τόσα θαυμάσια στοιχεία κομψότητας, χάρης και πρακτικότητας.

Τα Υλικά
Τα ταπισερί είναι κατασκευασμένα από 100% γερά νήματα πολυεστέρα, πλεγμένα μεταξύ τους για να δημιουργήσουν τα υπέροχα μοτίβα. Οι λαβές είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας, vegan απομίμηση δέρματος.

 

Οι Κατασκευαστές
Τα προϊόντα σχεδιάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατασκευάζονται στην Κίνα με χρήση μηχανημάτων αλλά και ανθρώπινων χεριών. Κάθε προϊόν επιμελείται σχολαστικά και κανένα δεν είναι ακριβώς το ίδιο με κάποιο άλλο.

 

Τα Προϊόντα
Τα προϊόντα επεκτείνονται από αξεσουάρ μόδας μέχρι και διακόσμησης, διαθέτοντας σχέδια που αντικατοπτρίζουν το χρώμα και την ποικιλία της ίδιας της ζωής, εξασφαλίζοντας ότι σίγουρα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικότητά σας! Κλασσικά, κομψά, με μία δόση χιούμορ, άλλοτε εκκεντρικά και άλλοτε εμβληματικά -αλλά πάντα στιλάτα-, τα Signare σχέδια έχουν δημιουργηθεί για να εκφράσετε την μοναδικότητά σας!

 

Η αξεπέραστη ποιότητα και το μοναδικό design των συλλογών της SignareTapestry είναι διαθέσιμα για εσάς, αποκλειστικά στο e-shop μας: www.signare.gr